< Ajankohtaista
06.05.2019

Nikkilän päiväkotia ei lakkauteta lähivuosina

Nikkilän päiväkodin tulevaisuudesta keskustellaan ja asiasta liikkuu erilaista tietoa. Nikkilän päiväkodin mahdollisesta lakkauttamisesta tulevaisuudessa ei kuitenkaan ole tehty mitään päätöksiä, eikä asia ole tulossa myöskään päätöksentekoon lähiaikoina. Toiminta Nikkilän päiväkodissa jatkuu siis lähivuosina tavalliseen tapaan.

Nikkilän päiväkodin tulevaisuus on noussut esille osana päiväkodin ja Kuntalan alueella alkavaa kaavoitushanketta. Alueelle kaavaillaan uutta rakentamista. Kaavoituksen yhteydessä tullaan käsittelemään myös päiväkotirakennuksen tulevaisuutta. Kaavoitushankkeessa tehdään kaavaluonnos, joka tulee aikanaan sekä asukkaille kommentoitavaksi että päättäjille käsittelyyn. Kaavaluonnoksen tekeminen ei ole kuitenkaan vielä alkanut. Kaavoitusta suunnitellaan aina pitkällä aikavälillä eteenpäin.

Jos Nikkilän päiväkodin tiloista luopuminen tulee joskus ajankohtaiseksi, siirretään päiväkodin toiminta hallitusti muihin tiloihin ja henkilökunta jatkaa joko niissä tai kunnan muissa toimipisteissä. Jos kaavoitushanke etenee suunnitellusti, saattaa nykyisistä tiloista luopuminen tulla ajankohtaiseksi aikaisintaan vuosien 2022-2025 tienoilla.

Lisätiedot:
Varhaiskasvatuspäällikkö Mervi Keski-Oja, puh. 050 3625 279, mervi.keski-oja@sipoo.fi
Kunnanjohtaja Mikael Grannas, puh. 040 752 9803, mikael.grannas@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
06.05.2019