< Ajankohtaista
10.05.2019

Vaikuta vammaisten kuljetuspalveluihin keskustelutilaisuudessa 20.5.2019

Sipoon kunta järjestää Porvoon kaupungin, Askolan kunnan ja Loviisan kaupungin maanantaina 20.5. kello 17.30-19.00 kaikille kuljetuspalvelun kilpailutuksesta kiinnostuneille keskustelu- ja infotilaisuuden kuljetuspalvelujen hankinnasta. Paikkana on Porvoon Taidetehtaan Tehdassali osoitteessa Läntinen Aleksanterinkatu 1.

Tilaisuus on suunnattu vammaispalvelujen asiakkaille, kuntalaisille, päättäjille, yrittäjille sekä kuntien viranhaltijoille. Tilaisuudessa on tarkoitus keskustella kuljetuspalvelun hankinnasta ja tarjouskilpailun aikataulusta. Osallistujat saavat lisää tietoa tulevasta kilpailutuksesta ja voivat esittää myös omia näkemyksiään valmistelun tueksi. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Sipoo suunnittelee parhaillaan yhdessä Porvoon, Askolan ja Loviisan kanssa, miten vammaisten kuljetuspalvelut järjestetään ja hankitaan jatkossa. Jokainen kunta päättää myöhemmin tänä vuonna osallistuuko se yhteiseen kilpailutukseen vai kilpailuttaako se palvelun itse. Kilpailutus tapahtuu suunnitelmien mukaan vuoden 2019 aikana.

Tällä hetkellä Sipoo hankkii kuljetuspalvelut väliaikaisen sopimuksen perusteella neuvottelemalla niiden taksiyrittäjien kanssa, jotka tarjoavat kuljetuspalveluita porvoolaisille asiakkaille.

Lisätiedot:
palvelupäällikkö Tuula Wackström, 050 338 5704, tuula.wackstrom(at)sipoo.fi
hankinta-asiantuntija Johanna Heikel, 040 652 3075, johanna.heikel(at)sipoo.fi


Viimeksi muokattu
10.05.2019