< Ajankohtaista
11.06.2019

Liikennejärjestelyt ovat muuttuneet Martinkyläntien ja Nikkiläntien kiertoliittymän työmaalla

Huomio auton ratissa, pyörän tangon takana ja myös kävellen tallatessa! Liikennejärjestelyt Martinkyläntien ja Nikkiläntien risteyksessä ovat muuttuneet. Huomaathan, että risteys on tällä viikolla muuttunut kiertoliittymäksi. Samoin väistämisvelvollisuudet risteyksessä ovat erilaisia kuin aiemmin.

Martinkyläntien ja Nikkiläntien kiertoliittymän ja liityntäpysäköintialueen rakentaminen aloitettiin helmikuussa, ja rakennustöiden on tarkoitus valmistua loppukesällä 2019. Kiertoliittymän rakentaminen toteutetaan sektori kerrallaan. Näin risteys on koko työmaan ajan käytössä. Liikkujia pyydetään kuitenkin noudattamaan varovaisuutta ja huomaamaan, että ajo-ohjeet risteyksessä saattavat muuttua.

Katurakentamisen kautta risteyksestä tulee selkeästi turvallisempi niin moottoriajoneuvoille kuin jalankulkijoille. Kiertoliittymän ympärille rakennetaan uusia kevyen liikenteen väyliä sekä lisää valaistusta. Liityntäpysäköintialue on mitoitettu noin 20-25 henkilöautolle, ja sen viereen rakennetaan liityntäpysäköintialue myös polkupyörille.

Kiertoliittymän ja liityntäpysäköintialueen asemapiirustukseen voit tutustua kunnan verkkosivuilla tästä linkistä (pdf).

Lisätiedot:
Rakennuttajainsinööri Ari Luomala, Sipoon kunta, puh. 040 572 1501, ari.luomala@sipoo.fi
Projektisuunnittelija Anu Tuovinen, Sipoon kunta, puh. 040 193 3386, anu.tuovinen@sipoo.fi

 


Viimeksi muokattu
11.06.2019