< Ajankohtaista
09.08.2019

Asfaltointi alkaa Iso Kylätien tietyömaalla Nikkilässä – Häiriöitä liikenteelle

Asfaltointi alkaa Iso Kylätien tietyömaalla Nikkilässä – Häiriöitä liikenteelle
Iso Kylätien saneeraus on edennyt ja tietyömaalla alkavat asfaltointityöt ensi viikon alkupuolella (viikko 33). Työt aiheuttavat häiriöitä liikenteeseen, ja liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä asfalttitöiden aikana alueella.

Työt alkavat Iso Kylätien ajoratojen asfaltoinnilla, minkä arvioidaan kestävän muutaman päivän. Sen jälkeen asfaltoidaan kevyen liikenteen väylät. Työmaa-alueella rakennetaan myös Eteläisellä koulupolulla hulevesilinjaa.

Kehotamme varautumaan häiriöihin liikenteessä jo koulujen alkaessa tiistaina 13.8. Mahdollisuuksien mukaan asfaltointityöt pyritään aloittamaan vasta myöhemmin aamupäivällä tiistaina 13.8. Asfaltointityö vaikeuttaa erityisesti esikoululaisten saattoliikennettä C-rakennukseen ensi viikolla (viikko 33). Vaihtoehtoinen saattoreitti esikoululaisille on ajaa Pohjoisen koulutien jatkeen kautta Nikkilän Sydämen pysäköintipaikalle ja lapsen saattaminen sieltä kävellen C-rakennukseen.

Nikkilän kulttuuri- ja sivistyskeskuksen alueella on koulujen alkaessa muitakin työmaita käynnissä ja niiden vuoksi muuttuneita pysäköinti- ja liikennejärjestelyjä. Voit tutustua työmaa-alueisiin sekä liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin kunnan verkkosivuilla myös tämän linkin kautta.

Pahoittelemme häiriöitä liikenteelle!

Voit tutustua asfaltoitavaan alueeseen ja alueen pysäköintipaikkoihin karttakuvasta alla. Klikkaamalla karttaa, avautuu se suurempana.

Lisätiedot:

www.sipoorakentaajakehittaa.fi

https://www.facebook.com/sipookehittaa/

Kehittäminen ja tuki -yksikön projektisuunnittelija Anu Tuovinen, anu.tuovinen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
09.08.2019