< Ajankohtaista
15.08.2019

Nikkilän uudet liityntäpysäköintialueet valmistuvat alkusyksystä

Iso Kylätien liityntäpysäköinnin ja Martinkyläntien liityntäpysäköinnin valmistuminen viivästyy hieman arvioidusta. Urakoitsijoilta saatujen arvioiden mukaan Iso Kylätien liityntäpysäköinti saadaan käyttöön elo-syyskuun vaihteessa ja Martinkyläntien liityntäpysäköintiin voi jättää autonsa ensimmäistä kertaa lokakuun alussa.

Kun Martinkyläntien ja Iso Kylätien liityntäpysäköintialueet valmistuvat, sijaitsevat ne kätevästi uusien HSL-bussilinjojen varrella. HSL:n bussit kulkevat jo uusia linjoja, eivätkä siis enää kulje entisen linja-autoaseman kautta. Entisen linja-autoaseman pysäköintipaikkoja on kuitenkin mahdollista edelleen käyttää liityntäpysäköintiin. Uusille bussilinjoille on entiseltä asemalta muutaman sadan metrin kävelymatka. HSL:n uusiin bussilinjoihin voit tutustua kätevimmin Reittioppaassa.

Uudet liityntäpysäköintialueet lisäävät valmistuttuaan merkittävästi liityntäpysäköintipaikkojen määrää Nikkilässä. Ne tuovat käyttöön liityntäpysäköintitilaa paitsi moottoriajoneuvoille myös polkupyörille.

Lisätiedot:

www.sipoorakentaajakehittaa.fi

https://www.facebook.com/sipookehittaa/

Kehittäminen ja tuki -yksikön projektisuunnittelija Anu Tuovinen, anu.tuovinen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
15.08.2019