< Ajankohtaista
22.05.2020

Nikkilän keskuspuiston suunnittelussa äänestysvaihe käynnissä!

Nikkilän keskuspuiston suunnittelussa äänestysvaihe käynnissä!
ÄÄNESTYS PÄÄTTYNYT. Nikkilän keskuspuiston äänestysvaihe on alkanut. Äänestys on avoinna ilmaisessa CHAOS Crowd -mobiilisovelluksessa 24.5.2020 saakka sekä puhelimitse 19.5. Voit käydä tutustumassa materiaaleihin lisäksi Nikkilän Sydämen koulun laajennustyömaan takana olevassa puupaviljongissa.

Kevään aikana on kartoitettu yhdessä kuntalaisten kanssa miten sipoolaiset käyttävät puistoa ja miten puiston käyttöä voisi lisätä. Nikkilän keskuspuistosta on luonnosteltu erilaisia puistosuunnitelmia asukkaiden toiveiden ja ideoiden pohjalta. Ehdotuksissa on mukana suosituimmat ideat ja niille on laskettu kustannusarviot. Nyt kuntalaisilla on mahdollisuus äänestää näistä ehdotuksista suosikkejansa ja vaikuttaa Nikkilän keskuspuiston tulevaisuuteen. Mitkä toiminnot ehdottomasti haluaisit puistoon? Tutustu materiaaliin ja äänestä suosikkejasi!


Materiaaliin pääset tästä linkistä.


Tee valintoja niin, että kokonaisuuden hintalapuksi tulee enintään 600 000 €. Tähän alkuperäiseen budjettiin saattaa tulla puiston toteutusvaiheessa muutoksia, kun kunnan talousarvio seuraaville vuosille varmistuu.


Pääasiallinen osallistuvan budjetoinnin äänestys tapahtuu CHAOS Crowd -sovelluksen kautta. Äänestäminen on helppoa! Lataa ilmainen CHAOS Crowd –sovellus kännykkääsi, tutustu ideoihin ja vastaa Nikkilän keskuspuiston OSBU-kyselyyn jättääksesi oman äänesi. CHAOS Crowd –sovelluksessa voi myös kommentoida eri vaihtoehtoja. Ohjeet CHAOS Crowd -sovelluksen lataamiseen löydät tätä linkkiä klikkaamallaÄänestysaika päättyy su 24.5.


Päivystämme myös puhelimitse ti 19.5. klo 12-15, jolloin sipoolaisilla on mahdollisuus kysyä lisätietoja ja jättää oma äänensä.


Puhelinvastaanotto / äänestäminen seuraavissa numeroissa:


040 184 9631 Maria Mäntylä / Sipoon kunta

050 499 4820 Ina Westerlund / Nomaji maisema-arkkitehdit Oy (svenska)

044 066 4666 Anni Hapuoja / Et May Oy


Lue lisää hankkeesta Sipoo rakentaa ja kehittää -sivulta.


Lisätietoja:


Suunnittelija Maria Mäntylä

maria.mantyla@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
25.05.2020