< Ajankohtaista
22.05.2020

Suositus etäopetuksesta jatkuu Söderkulla skolassa

Sipoon kunta suosittelee vielä maanantaina 25.5 ja tiistaina 26.5. etäopetusta 4.-6. luokka-asteen oppilaille Söderkulla skolassa koronapandemiasta johtuvan henkilöstövajeen takia. Etäopetussuositus alkoi 18.5.2020.

Niin merkittävä osa koulun opettajista ja koulunkäynnin ohjaajista on edelleen karanteenissa oltuaan kontaktissa koronavirustartunnan saaneeseen henkilöön, että lähiopetusta ei vielä alkuviikosta voida järjestää koulun kaikille oppilaille turvallisesti. Etäopetusta opettajat voivat antaa oppilaille turvallisesti myös karanteenissa ollessaan. Oppilaat eivät ole altistuneet.

Lähiopetusta annetaan Söderkulla skolassa tavalliseen tapaan ensi viikollakin luokka-asteiden 1.-3. oppilasryhmille ja kaikille pienryhmille. Lisäksi suosituksesta huolimatta kouluun voivat tulla ne oppilaat 4.-6. luokka-asteilta, jotka haluavat. Opetus heille tarjotaan kuitenkin etäyhteyksien kautta paikan päälle kouluun. Tällä viikolla kaikki etäopetussuosituksen saaneet oppilaat ovat jääneet etäopetukseen kotiin.

Huoltajille on kerrottu etäopetussuosituksen jatkumisesta Wilman kautta.

Sipoon poikkeusolojen johtoryhmä päätti 15.5.2020, että kunnassa voidaan tarvittaessa siirtää oppilasryhmiä etäopetukseen, jos merkittävä osa opettajista ja koulunkäynnin ohjaajista on karanteenissa.


Viimeksi muokattu
22.05.2020