Media ja sosiaalinen media

Ajankohtaista

27.10.2020

HSL tiedottaa: Lippujen hintoihin maltillisia korotuksia, vuosilipun ja senioreiden kausilipun hinnat laskevat merkittävästi

Korona on kurittanut ankarasti HSL:n taloutta, eikä jatkosta selvitä ilman korotuksia lippujen hintoihin. HSL:n lipputulot laahaavat edelleen noin 40 prosenttia vuoden takaisesta. Myös seuraavalle vuodelle ennakoidaan vaikeuksia, sillä lipputulojen arvioidaan jäävän noin 65 prosenttiin vuoden 2019 tasosta. Keskimääräinen hinnankorotus on 3,8 prosenttia.

Uutinen

27.10.2020

Apua ja tukea Vastaamon tietomurron uhreille

Sipoon kunta ei käytä Psykoterapiakeskus Vastaamon palveluita, ja kunnan palveluissa asioineiden asiakas- ja potilastiedot ovat turvassa. Yksittäiset sipoolaiset ovat kuitenkin voineet asioida muuta kautta Vastaamon palveluissa. Sitä kautta heidän potilastietojaan on saattanut joutua vääriin käsiin Vastaamoon kohdistuneen tietomurron yhteydessä. Tietomurto saattaa herättää ahdistusta ja epävarmuutta, mutta asian kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Uutinen

26.10.2020

Sipoon koronaviruksen testauspiste muuttaa vanhaan Kuntalaan

Koronanäytteenotto muuttaa Nikkilässä sosiaali- ja terveysaseman pihalta sisätiloihin vanhaan Kuntalaan (Iso Kylätie 18). Näytteenotto toimii uusissa tiloissa ensimmäistä päivää keskiviikkona 28.10.2020. Uudet tilat sijaitsevat Nikkilän keskustassa, muutaman sadan metrin päässä sosiaali- ja terveysasemalta.

Uutinen

23.10.2020

Sipoon Joulunavaus siirtyy tänä vuonna verkkoon

Koronapandemian takia Sipoon Nikkilässä perinteisesti järjestettävää Joulunavaus -kylätapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna fyysisenä tapahtumana, vaan tapahtuman korvaa tiistaina 1.12.2020 klo 14.00 pidettävä kunnanjohtaja Mikael Grannaksen joulunavauspuhe kaikille sipoolaisille. Tapahtumassa saadaan nauttia myös jouluisesta musiikista.

Uutinen

22.10.2020

Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalle haetaan kahvilayrittäjää

Sipoon kunta hakee Nikkilän sosiaali- ja terveysaseman kahvilaan yrittäjää. Haku on auki 10.11.2020 asti

Uutinen

21.10.2020

Ministeri Blomqvist vieraili Sipoossa

Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist kävi Sipoon kunnan vieraana tänään iltapäivällä (21.10.2020) Sipoossa. Ministeri Blomqvist tapasi vierailullaan kunnan edustajia ja Arla Oy:n edustajan Kuntalassa.

Uutinen


Yhteystiedot

Sipoon kunnan puhelinnumerot ja yhteystiedot löydät yhteystietohausta täältä. Kunnan johtoryhmän yhteystiedot löydät täältä.

Pressikuvat

Pääset kuvapankkiin tästä linkistä. Tiedotusvälineet ja bloggaajat voivat ladata pressikuvia maksutta käyttöönsä.

Tiedottaja

Sipoon kunnan tiedottaja toimii yhteistyössä median kanssa ja vastaa tiedotukseen, viestintään ja kunnan ajankohtaisiin asioihin liittyviin kysymyksiin.

Paula Ropponen
Tiedottaja
Paula Ropponen
+358401914598

Huom! Ethän käytä sähköpostia luottamuksellisten tai henkilökohtaisten tietojen lähettämiseen.

Viimeksi muokattu 10.01.2020