På svenska

Jätteenkeräyspisteet

Mömossenin pienjäteasema

Pienjäteasemilla vastaanotetaan hyötyjätteet, vaaralliset jätteet, sähköromut ja kotitalouksien remonttijätteet. Myös muita kotitalouksien isokokoisia jätteitä voit pienjäteasemille tuoda. Voit tuoda monia jätteitä maksutta jäteasemalle, kunhan muistat lajitella jätteet oikein. Suuria määriä seka- ja rakennusjätettä ei voida vastaanottaa (esim. kuorma-autojen kuormat).

Täältä löydät Mömossenin ja muiden Länsi- ja Itä-Uusimaan jäteasemien yhteystiedot ja aukioloajat sekä ohjeet jäteasemalla asioimiseen.

Rosk'n Roll -jätehuoltopalvelun sivuilta löytyy ohjeita jätteiden toimittamisesta pienjäteasemalle. Tästä näet pienjäteaseman hinnaston.

Ekopisteet

Ekopisteet ovat kaikkien Sipoon asukkaiden käytössä. Kaikilla ekopisteillä vastaanotetaan paperia, kartonkia, pienmetallia ja lasia (pullot ja purkit). Osassa vastaanotetaan myös vaatteita ja muovipakkauksia.

Muutaman ekopisteen lähistöllä on myös sekajätekeräys. Sekajätepisteet on tarkoitettu ainoastaan vuosimaksua maksavien sekajätepisteasiakkaiden talousjätteille. Suuremmat jätteet ja jäte-erät tulee viedä Mömossenin pienjäteasemalle.

Viimeksi muokattu 21.02.2020