Sipoonjoen koulu

Sipoonjoen koulu on luokkien 7.9. yläkoulu. Lukuvuonna 2018-2019 koulussamme työskentelee 352 oppilasta ja 35 opettajaa. Sipoonjoen koulu sijaitsee Nikkilässä koulukeskuksen alueella uudessa Nikkilän sydän rakennuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungsvägens skolanin kanssa.

Koulussamme ovat käytössä 75 minuutin mittaiset oppitunnit, joiden avulla oppilaiden oppimistulokset sekä työskentelyrauha ovat parantuneet. Koulussamme on lisäksi kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen JOPO-luokka sekä luokkamuotoisen erityisopetuksen L-luokat.

Koulussamme käytetään kiusaamisen vastaista KiVa-ohjelmaa. Kiva-toiminnan lisäksi käytämme jälki-istuntojen sijaan kasvatuskeskusteluja. Kasvatuskeskustelujen tarkoituksena on vähentää oppilaiden epätoivottua käytöstä, kasvattaa oppilaan vastuuta itsestään sekä muista ja nopeuttaa koulun ja kodin välistä tiedonkulkua.

Koulussamme oppilailla on monenlaisia vaikutusmahdollisuuksia, esimerkiksi tukioppilas- ja oppilaskuntatoiminta sekä verso eli vertaissovittelu. Oppilailla on edustajansa myös opettajankokouksissa. Lisäksi vuosittaisessa koulukokouksessa mietimme yhdessä koulumme asioita sekä sitä, miten voisimme parantaa koulumme toimintaa.

Sipoonjoen koulun FB-sivut löydät tästä linkistä.

Sipoonjoen koulun koulukuraattorin ja -psykologin esittelyvideon voit katsoa tästä linkistä.

 

Yhteystiedot

Sipoonjoen koulu
Iso Kylätie 8
04130 SIPOO

Rehtori
Liisa Juga
puh. 09 2353 7322
liisa.juga@sipoo.fi

Apulaisrehtori
Annukka Näri
puh. 09 2353 7302
annukka.nari@sipoo.fi

Koulusihteeri
Mia Patomeri
puh. 09 2353 7321
mia.patomeri@sipoo.fi Viimeksi muokattu 28.08.2019