Topeliussali

Topeliussali on tapahtumasali, joka tarjoaa monipuolista ja kiinnostavaa ohjelmaa asukkaille iästä riippumatta. Sali tarjoaa kuntalaisille paikan kokea ja viihtyä. Talon ohjelmistossa on musiikkia ja lastentapahtumia, lisäksi tarjonnasta löytyy elokuva-, tanssi- ja teatteriesityksiä sekä erilaisia koulutustilaisuuksia. Topeliussalin vuokraamisesta ja ohjelmatarjonnasta vastaa Sipoon kunnan kulttuuripalvelut.

Ajankohtaisia tapahtumia

Sali ja laitteet

Pääkirjaston juhlasali / Nikkilä, Pohjoinen Koulutie 2, 04130 Sipoo. Vuonna 1984 valmistunut sali on Arkkitehtitoimisto Perko & Rautamäki Ky:n suunnittelema ja salissa on kävijöitä vuodessa noin 20 000. Hyötypinta-ala: 534 m2, maksimikorkeus: 10 m, näyttämö: 80 m2 (leveys 10m, syvyys 8 m ja n. 6 m kattoon). Istumapaikat: 182 permanto, 54 parveke. Lisäksi permannolla on kaksi pyörätuolipaikkaa.

Salista löytyy muun muassa äänentoistoa, projektori, Steinway-flyygeli, pukuhuoneita näyttämön takana, aula ja naulakko sekä kahvila. Café Emilie on auki päiväsaikaan, ei viikonloppuisin, mutta tapahtuman yhteydessä tilaa saa käyttää esim väliaika-tarjoilun puitteissa.

Vuokraaminen

Samassa rakennuksessa toimii mm. Sipoon Pääkirjasto, Info-asiakaspalvelupiste ja Café Emilie. Salissa voidaan järjestää sekä avoimia että suljettuja tilaisuuksia. Vuoden 2019 alussa varaus on siirtynyt Timmi-järjestelmään. Timmin kautta vuokraaja pääsee helposti selailemaan vapaita päiviä ja varaamaan salia ja sen tarpeistoa. Huom! Mikäli tarvitsette harjoitusaikaa ennen esitystä, muista mainita siitä lomakkeen "lisätiedoissa". Harjoitusaika on 0€/h. Harjoitusajat tai salissa tapahtuva nauhoitus tulee sopia erikseen vahtimestarin kanssa.

Tiedustelut tilamestareilta: Jari Hakkarainen +358504318183 tai Pertti Lindh +358505956070.

Salin pohjakarttaTopeliussalin varaaminen sähköisesti Timmi-ohjelman kautta

 

Topeliussalin Yleinen selauslinkki (Linkin kautta voi helposti selata vapaita päivämääriä ilman kirjautumista.)

Jotta voit helposti käyttää varausjärjestelmämme sinun pitää olla rekisteröitynyt ohjelmaan omilla henkilötiedoilla. Sipoon kunnan Timmi-pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen ja sen jälkeen pääset varaamaan.

Rekisteröityminen

Kirjautuminen

Näin varaat salin:

• Valitse Varauskalenteri

• Valitse haluamasi Tilaprofiili Päivitä kalenteri

Klikkaa yläkulmassa näkyvää kalenteri-kuvaketta

• Siirry Ajankohta-välilehdelle ja valitse päivä kalenterista klikkaamalla. Kuukautta voi vaihtaa kalenterin nuolista tai pudotusvalikosta. Klikkaa näyttöön avautuvalta kalenterilta haluttua kohtaa (aika, tila), silloin aukeaa Varaushakemus-ikkuna. Valkoiset kohdat ovat vapaita, värilliset ovat varauksia ja harmaita ei ole mahdollista varata.

• Täytä varaushakemus-ikkunan kentät ja Varaustieto (esim. tapahtuman nimi) ja Luokittelu (harjoitus, muu tapahtuma).

• Varaushakemus lähetetään vihreällä Luo hakemus -painikkeella käsiteltäväksi.

• Ohjelma lähettää varauksentekijälle sähköpostin jonka jälkeen kunnan henkilökunta käsittelee varaushakemuksen ja lähettää asiakkaalle sähköpostin.

Hyvä tietää:Varaukset eivät muodostu suoraan kalenteriin vaan kunnan henkilökunta hyväksyy kaikki varaukset, joten yst. huomioi viive varausta tehdessä. Varaukset laskutetaan aina jälkikäteen. Peruutukset tulee tehdä 14 vrk:ta ennen varauksen alkua, joko puhelimitse tai sähköpostitse. Perumatta jätetyt ja käyttämättömät varaukset laskutetaan asiakkaalta. Sisäisten asiakkaiden osalta peruutukset tulee tehdä viim. 5 vrk:ta ennen ko. ajankohtaa.

Onnea tapahtumaan!

Ota yhteyttä/ Tag kontakt: Katja Sågbom, kulttuurisuunnittelija/ kulturplanerare, kulttuuri@sipoo.fi

Topelussalin vuokrausehdot

Topeliussalin vuokrat

Tietosuojaseloste

Timmi käyttöoikeussopimus

Unohditko salasanasi - salasanan uusimislinkki rekisteröityneelle asiakkaalle


Viimeksi muokattu 15.06.2020

På svenska