Monitoimihalli

Koronarajoitukset liikuntaan 23.11.-13.12.2020
Aikuisten ryhmäharrastustoiminta keskeytetään 3 viikoksi

Kunnan järjestämä ja kunnan sisätiloissa järjestettävä aikuisten ryhmäharrastustoiminta keskeytetään 3 viikoksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kunnan omistamissa tiloissa, kuten Monitoimihallissa ja liikuntasaleissa kielletään ryhmäharrastusten järjestäminen aikuisille kolmeksi viikoksi kaikilta toimijoilta maanantaista 23.11.2020 alkaen. Tämä koskee kaikkia ryhmäharrastuksia, ei vain ryhmäliikuntaa. Aikuisten harrastusjoukkueiden välisiä otteluita, kilpailuita tai alueellista sarjatoimintaa ei järjestetä samana ajanjaksona.

Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonan kilpailutoimintaa ja kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Seurojen aikuisten ryhmäliikuntaan varaamia vuoroja aletaan perua maanantaista 23.11. alkaen ja perutuista vuoroista tiedotetaan seuran yhteyshenkilöä. Perutuista salivuoroista ei laskuteta siltä ajalta, kun rajoitukset ovat voimassa.

Kunta suosittelee aikuisten ryhmäharrastustoiminnan keskeyttämistä myös yksityisille toimijoille ja yhdistyksille.

Korona ja liikuntatilat

(20.10.2020)

Edelleen on voimassa vahva suositus kasvomaskin käytöstä yleisötilaisuuksissa, kaikissa julkisissa sisätiloissa väkijoukoissa niin ulkona kuin sisällä sekä toisen asteen oppilaitoksissa.

Suositus maskinkäytöstä koskee yli 15-vuotiaita ja niitä, joilla ei ole erityistä terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia. Liikuntatiloissa kasvomaskia suositellaan käytettäväksi vähintään yleisissä käytävä- ja aulatiloissa sekä pukuhuoneissa.

Aikuisten sisätiloissa tapahtuvia ryhmäharrastuksia suositellaan keskeyttämään kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla silloin, kun niihin liittyy korkean tartuntariskin tilanteita. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sellaisia aikuisten ryhmäliikuntaharrastuksia, joissa lähikontakti kuuluu lajin luonteeseen. Sellaiset aikuisten ryhmäharrastukset, joissa voidaan säilyttää etäisyys muihin harrastajiin, voivat toistaiseksi jatkua myös sisätiloissa. Kunnan järjestämissä ryhmäliikuntakursseissa suositukset on huomioitu.

-Aikuisten ryhmäharrastuksien osalta suosittelemme yhdistyksiä, seuroja ja muita järjestäjiä noudattamaan harkintaa, kun niitä järjestetään sisätiloissa, ja keskeyttämään toiminta korkean tartuntariskin tilanteissa. Esimerkiksi koripallopeliä voisi olla hankala toteuttaa lajinomaisesti ilman lähikontaktia pelaajien välillä, kun taas jumppatunnin voi järjestää runsailla turvaväleillä riittävän väljässä tilassa. Ryhmäkoot kannattaa pitää mahdollisuuksien mukaan pieninä, esimerkiksi alle 20 henkilössä, kertoo kunnanjohtaja Mikael Grannas.

Tiedote kokonaisuudessaan: https://www.sipoo.fi/fi/ajankohtaista/?a=viewItem&itemid=59331

 

 

Kevätkausi tammikuun alusta juhannukseen.

Syyskausi elokuun alusta vuoden loppuun.


Monitoimihalli avoinna:

Maanantai–perjantai klo 7.00–22.00

Lauantai  klo 10.00–16.00

Sunnuntai klo 11.30–20.00

Järjestyssäännöt


Monitoimihalli/väestönsuoja valmistui huhtikuussa 2004 Nikkilän keskustan louhittuun peruskallioon. Palloiluhallin tila on 1200 neliömetriä ( 22 m leveä ja 55 m pitkä ) jonka voi jakaa neljään erilliseen lohkoon.

Saleissa voi harrastaa esim. tanssia, musiikkiliikuntaa ja pelata pallopelejä kuten salibandya, koripalloa, lentopalloa, futsalia, käsipalloa ja sulkapalloa. Salibandya varten on lisäksi täysimittainen salibandykaukalo. Yksi osa hallista on varustettu äänieristetyllä väliverholla ja soveltuu siten hyvin musiikkiliikuntaan.

Katsomossa on tilaa 250 henkilölle. Monitoimihalli on väestönsuoja 1800 henkilölle. Lisäksi monitoimihallissa on  tilat kunnan atk-koulutukselle, kokoushuoneita, kahvio ja kuntosali. 
Monitoimihalli soveltuu myös juhlasaliksi noin 900 henkilölle ja siten eri tapahtumien järjestämiseen.

Yhteystiedot:

Info 040 191 4119

Tekninen kiinteistönhoitaja Kim Bergman 050 - 541 8349

 

Lukkarintie 5, 04130 Sipoo

På svenska
Viimeksi muokattu 23.11.2020