Ulkoilu ja luonnon virkistyskäyttö

 

På svenskaNauti luonnon rauhasta Sipoonkorven kansallispuistossa, joka on Suomen metsäisin metsä. Pulikoi kesällä uimarannoilla tai nauti elämästä saariston virkistysalueilla.

Narraa kaloja tai hiihdä kilpaa tai muuten vaan. Liidätä frisbeetä tai kiidä alas rinnettä. Sipoo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnon virkistyskäyttöön.

 

Suunnistuskarttoja Sipoon alueilta

Jos tykkäät retkeillä ja liikkua maastossa, sienestää tai marjastaa, hae kartta Kunnan Infopisteistä, Info Nikkilä, Pohjoinen Koulutie 2 ja Info Söderkulla,  Amiraalintie 2.

Suunnistusradat saa myös MOBO-palvelun kautta äly-puhelimeen ja tällä hetkellä on Sipoossa 3 eri MOBO-karttaa saatavilla. http://mobo.osport.ee/

 

Suunnistusliiton karttarekisteristeristä näet tarkemmat alueet: http://www.karttarekisteri.fi/kartta2017/index.php/pages/maps#

valitse FSO > IF Sibbo-Vargarna

 

Söderkullan ja Nikkilän uudet ulkoilukartat

Maastossa tehtyjen toimenpiteiden lisäksi kuluneen vuoden aikana on työstetty uudet myös ulkoilukartat.

Uudet ulkoilukartat ovat jo saatavilla ulkoilureittien varrella olevilla ilmoitustauluilla ja liikuntapalvelujen nettisivuilla. Söderkullan latukarttakin saatiin valmiiksi jo viime talveksi ja toivottavasti se päästään julkaisemaan tulevana talvena hiihtokelien myötä. Nikkilän latukartta on vielä työn alla ja valmistuu ennen talvea. Uusien karttojen ulkoasun on suunnitellut Petter Nissinen.

 

Viimeksi muokattu 02.09.2020