< Ajankohtaista
03.09.2019

Muistathan välttää työmaaväyliä Sipoonlahden koulun ympäristössä

Sipoonlahden koulun luona urheilukentän vierestä menevä huoltotie Mäntymäelle on työmaaliikenteenväylä ja turvallisuussyistä tällä tiellä on jalankulku ja kevyt liikenne kielletty. Tältä suunnalta tulijat voivat käyttää viereistä (ylempää) kevyen liikenteen väylää (Katso kuva alla).

Koululaisten saattoliikenne tapahtuu Sipoonlahden koulukadulla. Eskarilaiset saatetaan U-mallisella pysäköintialueella kävelytien reunaan, josta jatketaan kävellen piha-alueen kävelyreittejä pitkin koulun oville. Pohjoisen metsäreitti on jouduttu katkaisemaan musiikkiluokan laajennustyömaan takia koulun luoteiskulmalla. Vanhempien luvalla metsäpolkuja pitkin voi kävellä Kalliomäelle johtavalle soratielle, josta hulevesioja ylittäen pääsee nousemaan penkereelle ja jatkamaan edelleen koululle johtavalle kävelytielle. Risteävän työmaaliikenteen kohdalla on valo-ohjauspiste, jossa täytyy noudattaa erityistä varovaisuutta. Mäntymäen suunnasta tulevat saapuvat samaan valo-ohjattuun kävelytien risteykseen.

Tutustumalla poikkeusreitteihin ja noudattamalla varovaisuutta työmaa-alueiden läheisyydessä oppilaat voivat turvallisesti kulkea kouluun ja liikkua sekä urheilukentällä että uudella hienolla koulun pihalla.

Lisätietoja:

www.sipoorakentaajakehittaa.fi

https://www.facebook.com/sipookehittaa/ 

Kehittäminen ja tuki -yksikön projektisuunnittelija anu.tuovinen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
03.09.2019