< Ajankohtaista
16.06.2020

Sipoossa ilahdutettiin ikäihmisiä noin 170 kevätterveisellä

Sipoossa ilahdutettiin ikäihmisiä noin 170 kevätterveisellä
Koronakevään yksinäisyyden katkaisemiseksi järjestetty Kevätterveiset-kampanja ilahdutti yksin ja palvelutaloissa asuvia ikäihmisiä kymmenellä paikkakunnalla toukokuussa. Sipoossa ikäihmisille saapui noin 170 tervehdystä. Lämmin kiitos kaikille tervehdysten lähettäjille!

Siskot ja Simot -yhteisön kanssa yhteistyössä tehty kampanja keräsi koko Suomessa 3 460 tervehdystä: kortteja, kirjeitä, runoja, piirustuksia, maalauksia, itse tehtyjä puuhatehtäviä ja ristikoita, päiväkotilasten laulutervehdyksen, villasukkia ja suklaata.

Terveisiä askarreltiin kotien lisäksi ahkerasti monissa kouluissa ja päiväkodeissa. Sipoossa kevätterveisiä askarreltiin muun muassa ainakin Söderkulla skolassa ja Västerskogin päiväkodissa. Poikkeusolot yhdistivät tänä keväänä eri ikäiset suomalaiset. Koululaiset toivottivat yli 70-vuotiaille lähettämissään terveisissä voimia, terveyttä, toivoa ja iloa. Sitä terveiset myös toivat saajilleen. Terveisiä on toimitettu perille esimerkiksi Sipoon kotihoidossa. Kotihoidosta kerrotaan, että vastaanottajat ovat ilahtuneet saamistaan terveisistä ja ottaneet ne lämpimästi vastaan.

Kortteja, kukkia ja suklaata pöydällä.

Sipoon seniorikeskukseen postitettuja kevätterveisiä.


Kesälahjana konserttitallenne verkossa

Siskot ja Simot tarjoaa myös kesälahjan ikäihmisille ja iskelmämusiikin ystäville niin Sipoossa kuin muualla: Ikivihreän kesäkonsertin, jossa esiintyivät iskelmätaivaan kestotähti Marita Taavitsainen, vuoden 2017 tangokuningas Teijo Lindström ja laulava lentäjä ja lauluntekijä Mikael Konttinen.

Tallenne 11. kesäkuuta lähetetystä konsertista on vapaasti katsottavissa Siskojen ja Simojen YouTube-kanavalla.

Lasten tekemiä vesivärimaalauksia.

Västerskogin päiväkodissa askarreltuja kevätterveisiä.


Viimeksi muokattu
16.06.2020