< Tapahtumat

Muraaalimaalaustempaus Södis berör H2O koskettaa Söderkullassa

20.05.2019
Muraaalimaalaustempaus Södis berör H2O koskettaa Söderkullassa
Tervetuloa mukaan katsomaan kun Söderkulla skolanin ja Sipoonlahden koulun oppilaat maalaavat muraaleja Söderkullan koululla 24.5. klo 9-15. Muraalimaalaustempaus on osa Södis berör H2O koskettaa-projektia, jonka tavoitteena on kasvattaa Söderkullalaisista ympäristötietoisia yhteisötaiteen keinoin. Projektin takana on ammattitaiteilijoista koostuva työryhmä PISARA
Paikka: Söderkkullan vesitorni ja Söderkullan koulu

 

 

Mukana projektissa on Söderkulla skolanin 6. luokka ja Sipoonlahden koulun 1. luokka sekä ammattitaiteilijoista muodostuva työryhmä. Yhdessä he maalaavat oppilaiden suunnittelemia ympäristöaiheisia teoksia koulun sisäpihalla ja viimeistelevät Söderkullan vesitornin aloitetut teokset aina 4 metriin asti luonnoksiensa pohjalta 20.-24.5. Vesitorni-projekti on jatkoa 2017 toteutuneelle Södis berör koskettaa-projektille, jossa osaan tornin jalkaa maalattiin vesiaiheisia “tägejä” taidemaalari Majbritt Huovilan luotsaamana. Tarkoitus olisi maalata koko 28 metrinen jalka vesiaiheisilla muraaleilla ammattitaiteiljoiden voimin. Tavoitteena on kerätä varat siihen vuoteen 2020 mennessä. 24.5. Oppilaat maalaavat Söderkulla skolanilla luonnoksiaan kv muraalimaalari/katutaiteilija Viivi Vierisen ja taidemaalari Majbritt Huovilan ohjaamana.

 

Ohjaajina toimivat paikkakunnan oma taidemaalari Majbritt Huovila, sekä kv muraalimaalari Viivi Vierinen Helsingistä ja kuvataiteilija Anne Räisänen Porvoosta.

 

 

 

 

 

Tapahtumapaikka (suomeksi): Söderkullan vesitorni ja Söderkullan koulu

 

Aloituspvm: 20.5.

Päättymispvm: 24.5.

Järjestäjä: Työryhmä PISARA

Puhelinnumero: 040 735 4132

Sähköposti: maikku.huovila@gmail.com

 

 

20.05.2019