Toimintakeskus Risteys

Toimintakeskus Risteys on Sipoon kunnan sosiaali- ja terveysosaston alainen kynnyksetön turvallisen ja aidon kohtaamisen paikka.

Risteys mahdollistaa nuorten ja aikuisten kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua, palkkatukityötä sekä oppisopimusopiskelua omien voimavarojen mukaisesti. Tavoitteellinen ja virikkeellinen toimintaympäristö mahdollistaa työskentelyn mm. pienpuuverstaalla, avustavissa työpalveluissa, käsityöpajalla, puutarhan- tai kiinteistönhoidossa sekä sosiaali- ja terveystyön kehitystyöhön osallistamista.

Työskentely-yksiköiden lisäksi kuntouttavaa työotetta tarjoaa nuorten Työpaja Levari. Levari mahdollistaa jokaiselle halukkaalle alle 29-vuotiaalle sipoolaiselle nuorelle päivään rytmiä sekä ohjaavaa, että tukevaa toimintaa oman ammatti-alan kiinnostuksen mukaisesti.

Tiimiläinen itse toimii Risteyksen sisällöllisen toiminnan, suunnittelun, toteutuksen sekä kehittämisen keskiössä. Aktiivisen toiminnan kautta luodaan yhteisöllinen ja arjen perusrytmiä turvaava työote.

Risteyksen tarjoaman tuen ja kokonaisvaltaisen palvelun myötä tuetaan jokaista toimintaan osallistuvaa henkilökohtaisessa kuntoutumisessa, ja tätä kautta oman elämänhallinnan vaalimisessa.

 

Lassi Puonti
Toiminnanjohtaja/ Verksamhetsledare
Sipoon kunta/Sibbo kommun
04130 Sipoo/Sibbo
+358 40 191 4425
lassi.puonti@sipoo.fi


Toimintakeskus Risteys/ Verksamhetscentret Vägskälet
Iso Kylätie 9/Stora Byvägen 9
04130 Sipoo/Sibbo
+358 40 191 4435


 

 

 

 

 

På svenska

Viimeksi muokattu 17.10.2019