Yrityssuunnistus 3.8.-5.9.2020

På svenska

Yrityssuunnistus tulee jälleen Sipooseen – tule sinäkin mukaan suunnistamaan!

Yrityssuunnistus 2020 logo

Tutustu kartalla mukana oleviin yrityksiin tämän linkin kautta (karttapalvelu) tai tutustumalla yrityksiin alla olevan kartan avulla!

Yrityssuunnistus kartta

 

Sipoon kunta ja Sipoon Yrittäjät ry järjestävät yhteistyössä 3.8.–5.9.2020 Sipoolaisten Yrityssuunnistuksen, jossa kuntalaiset pääsevät kiertämään sipoolaisia yrityksiä suunnistuksen merkeissä. Tapahtuman tarkoituksena on tehdä sipoolaisia yrityksiä kuntalaisille tutuiksi. Yrityssuunnistus huipentuu kansalliseen Yrittäjänpäivään lauantaina 5.9.2020, jolloin suoritetaan arvontoja tapahtumaan osallistuneiden suunnistajien kesken.

 

Mitä yrityssuunnistus käytännössä tarkoittaa:

Suunnistajina saavat osallistua kaikki sipoolaiset, myös vieraspaikkakuntalaiset ovat tervetulleita mukaan. Suunnistusta voi tehdä 3.8.–5.9.2020 välisenä aikana. Ilmoittautumista ei tarvita, vaan jokainen saa suunnistaa, kun itselle parhaiten sopii. Suunnistaja saa vapaasti valita yritysrastit, joissa vierailee.

Yritysrastipaikkana voi osallistua yritys/yrittäjä mistä päin Sipoota vain, kunhan yrityksellä on fyysinen liike/myymälä/toimisto tai muu vastaava, jossa suunnistajat voivat vierailla yrityksen omien aukioloaikojen puitteissa. 
Ilmoittaudu mukaan (yritys): https://forms.gle/o8nJRWr99DgXyRsd8

Rastien kerääminen

Rastit kerätään mobiilissa QR-koodien avulla. Jokaisessa yritysrastipaikassa on QR-koodilla varustettu rastilomake, josta löytyy QR-koodin lisäksi myös rastikohtainen koodi. Lue puhelimella ensin QR-koodi, jonka jälkeen voit syötää rastikoodin. Mikäli haluat osallistua palkintojen arvontaan, täydennä myös puhelinnumerosi tai sähköpostisi.

Rasteja voit kerätä myös paperisella lomakkeella, johon kirjoitetaan rastikoodit. Lomakkeen voi noutaa kuntalasta tai suunnistukseen osallistuvista yrityksistä. Palautusohjeet sekä tarkemmat ohjeet suunnistukseen löytyy lomakkeesta.

Suunnistuksen palkinnot

Suunnistajien kesken arvotaan 5.9.2020 yksi pääpalkinto, jonka arvontaan osallistuvat kaikki rasteja keränneet. Lisäksi arvotaan viikkokohtaisia palkintoja muun muassa ahkerimmille suunnistajille. Palkinnot sisältävät muun muassa sipoolaisten yritysten tuotteita ja palveluita.

Tapahtuman aikana yritykset voivat tarjota suunnistajille kiinnostavia tarjouksia, joihin kannattaa käydä tutustumassa.

Yrityssuunnistuksen Facebook-tapahtumaan julkaistaan myös kaikkien osallistuvien yritysten tiedot sekä ohjeet osallistumiseen.

Koronaviruksesta johtuen tapahtuma-aika on viisi viikkoa, jotta turvataan riittävä suunnistajien eriaikainen liikkuminen. Muistathan noudattaa suunnistaessasi hyvää käsi- ja suuhygieniaa sekä turvavälejä. Jääthän kipeänä kotiin!

 

Ohjeet yrittäjälle osallistumiseen »

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Sipoon kunta
yrityskoordinaattori Henna Piilo, puh. 040 480 8529 / henna.piilo@sipoo.fi
työllisyyspäällikkö Lassi Puonti, puh. 040 191 4425 / lassi.puonti@sipoo.fi

Sipoon Yrittäjät ry
puheenjohtaja Juhani Aalto, puh. 0400 997 597 / juhani.aalto@arkja.fi
hallituksen jäsen Jeanette Broman, puh. 045 121 4189 / nette@sipoonsyke.fi

 

Tapahtuman tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.




Viimeksi muokattu 10.08.2020