Hurdan simhall eller utebassäng önskar du att det fanns i Sibbo? Besvara enkäten och påverka!

Sektorn Samhälle och miljö i Sibbo kommun har inlett en teknisk-ekonomisk utredning om en simhall eller en utebassäng som eventuellt skulle kunna placeras i Nickby. Den teknisk-ekonomiska utredningen pågår under återstoden av 2024.  I utredningsarbetet granskas olika alternativ till placering av en simhall eller en utebassäng samt kostnaderna för alternativen. Dessutom tas ställning till risker och möjligheter som är förknippade med projektet samt fördelarna ur olika synvinklar. Själva genomförandet av en simhall eller en utebassäng förutsätter ett separat investeringsbeslut.

Som en del av utredningsarbetet vill Sibbo kommun få mer information om hur invånarna använder motionstjänster samt kartlägga önskemål och tankar kring en simhall eller en utebassäng.

Genom att svara på enkäten hjälper du kommunen att planera sådana tjänster som tillgodoser just dina och andra kommuninvånares behov. Du kan svara på enkäten till Sibboborna om användningen av simhallar och andra motionsplatser fram till 11.11.2024.

Enkäten är öppen 21.10–11.11.2024.

Alternativt kan du fylla i en pappersblankett vid SibboInfo kundbetjäningsställena i Nickby (Norra Skolvägen 2) och Söderkulla (Amiralsvägen 2.).

Tack för dina värdefulla svar!

Senast uppdaterad 22.10.2024