Söderkulla gårds coworking-lokaler öppnas i december

Coworking-lokalerna är avgiftsfria arbetslokaler avsedda för Sibbobornas gemensamma bruk, och de kan användas vardagar kl. 8–16. De passar utmärkt för till exempel distansarbete, studerande eller frilansarbete. Coworking-lokalerna är i Söderkulla gård på adressen Söderkullavägen 701. Välkomna att arbeta igen i coworking-lokalerna från och med den 2 december 2024.

Under ändringsprojektet har bland annat lokalerna för tyst arbete och fri diskussion skiljts från varandra. Coworking-lokalerna som öppnas i december är avsedda för tyst arbete i tredje våningen och fri diskussion i andra våningen. Samtidigt öppnas även en ny möteslokal i byggnaden för kommuninvånare, företag och föreningar. Möteslokalen kan bokas i kommunens bokningssystem Timmi i början av december.

Vi meddelade tidigare att coworking-lokalerna skulle vara i användning redan i september 2024, men på grund av reparationerna i första våningen av Söderkulla gård har vi beslutat att skjuta upp ibruktagandet av lokalerna. Reparationsarbetena orsakar betydligt med bullerstörningar under hösten, vilket stör arbete i coworking-lokalerna. Under hösten utförs rivnings- och reparationsarbeten i wc-utrymmena i första våningen. Reparationer görs även vid huvudentrén, som fungerar som ingång till coworking-lokalerna. Av dessa skäl har vi beslutat att öppna de förnyade lokalerna i december.

Länk:
Coworking-lokalerna på sibbo.fi

Senast uppdaterad 29.08.2024