Puistoruokailun suosio jatkui edelleen Sipoossa – Vastaa nyt palautekyselyyn

Nyt haluaisimme kuulla sinulta, mitä pidit puistoruokailusta ja sen järjestelyistä. Vastaa palautekyselyyn tästä linkistä .

-Kävijämääristä päätellen puistoruokailu on vakiinnuttamassa paikkaansa ja on edelleen monien sipoolaisten kaipaama palvelu. Ruokalistalla on ollut keitto- ja laatikkoruokia ja päivän ruualla on ollut vaikutus kävijämääriin. Suosikkeina ovat tänä kesänä olleet pyttipannu ja makaronilaatikko, kertoo ruokapalvelupäällikkö Tiina Soikkeli.

Sipoon kunnan työllisyyspalvelut työllisti puistoruokailuun kesän aikana yhteensä 13 nuorta. Työllisyyspalveluiden järjestämässä puistoruokailussa puistot ovat olleet avoinna klo 10–13, jolloin puistossa on ollut päivittäin myös liikunta-, kirjasto- ja työllisyyspalvelujen järjestämää oheisohjelmaa kuten liikuntaneuvontaa, satuhetkiä, taidetuokioita, saippuakuplia ja kasvomaalausta.

Ilmaista ruokaa on ollut tarjolla kaikille alle 18-vuotiaille sipoolaisille lapsille ja nuorille klo 11.30–12, jonka jälkeen ylijäämäruokaa ovat voineet nauttia myös muut perheenjäsenet niin kauan kuin ruokaa on riittänyt.

-Palaute on ollut positiivista ja uusi kokeilu oheisohjelmasta on myös saanut kiitosta. Ruokapalveluita kiiteltiin myös aiempaa useammasta laktoosittomasta ja gluteenittomasta ruuasta, kertoo työllisyyskoordinaattori Johanna Ainasoja.

Työllisyyspalveluiden puistoruokailu järjestettiin 3.6 – 2.8.2024 Nikkilässä ja Söderkullassa joka arkipäivä. Puistoruokailussa tarjotaan maksuton keitto- tai laatikkolounas alle 18-vuotiaille sipoolaisille lapsille ja nuorille. Söderkullassa puistoruokailu järjestettiin Taasjärven kylätuvalla ja Nikkilässä Wessman-talon pihassa.

Puistoruokailun palautekysely on avoinna 1.9. saakka. Kunta hyödyntää kyselyn vastauksia tulevaisuuden palveluita varten.

Viimeksi muokattu 14.08.2024